دانلود تحقيق در مورد نگهداري مواد غذايي
با دانلود تحقيق در مورد نگهداري مواد غذايي در خدمت شما عزيزان هستيم.اين تحقيق نگهداري مواد غذايي را با فرمت word و قابل ويرايش و با قيمت بسيار مناسب براي شما قرار داديم.جهت دانلود تحقيق نگهداري مواد غذايي ادامه مطالب را بخوانيد.
نام فايل:تحقيق در مورد نگهداري مواد غذايي
فرمت فايل:word و قابل ويرايش
تعداد صفحات فايل:77 صفحه
قسمتي از فايل:
ميزان محصول عامل بزرگي در ارزش محصول است. استفاده از دماي خيلي پايين براي هر دو انجماد و نگهداري محصولات منجمد به ارزش آن مي افزايد. اما براي خيلي از محصولات در مدت نگهداري ، قابليت خوشمزگي و ارزش تغذيه اي مطلوب است.
خشك كردن انجمادي: خشك كردن انجمادي ميوه و سبزيجات ، شامل خشك كردن غذا تقريباً 50% وزن و حجم اصلي اش و سپس انجماد غذا براي نگهداري آن مي باشد . كيفيت خشك كردن انجماد ميوه و سبزيجات و معادل ميوه و سبزيجات بدون خشك كردن اوليه است . هزينه بدليل نگهداشتن وزن و حجم بسته بندي ، انجماد ، انبار و حمل ، كمي انت پيدا مي كند